Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Art.nr 19076

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Når det er tid til julebordet med godter, fravælger du icecubes og karamel, for slikket over alt andet er naturligvis marcipanen! Forestil dig at vågne op hver morgen i december med viden om, at du kan starte dagen med et luksuriøst stykke marcipan - det gør du netop med denne marcipankalender med vinterklassikere fra Niederegger! I hver låge gemmer der sig den chokoladeovertrukken marcipan af højeste kvalitet. Det bliver en god jul i år!

Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, inklusive appelsin, pistacie og espresso. Kombinationen med marcipan lavet af mere end 70 % mandler og luksuriøs chokolade skaber et klassisk mesterværk, der er svært at modstå. Giv denne vinterklassiker som en luksuriøs gave til marcipanelskeren, eller behold den for dig selv og tæl ned til julen med vidunderlige søde sager! Dette er jo omtrent som en chokoladekalender, men til voksne!

Niederegger har i over 200 år fremstillet marcipan, og er en af verdens mest kendte marcipanproducenter. Til deres fabrik i Lübeck valfarter folk fra hele verden for at få fat i den allermest luksuriøse marcipan. Hemmeligheden bag deres fremgang er, at de anvender 70 % mandler i deres marcipanopskrift samt mørk chokolade i høj kvalitet. Produktionen sker på traditionel vis ved, at de rister mandlerne i kobberkedler, præcis som de har gjort lige fra starten. Deres konfekturemester (sikke et drømmejob?!) kontrollerer produktionen dagligt for at sikre, at lækkerierne, der forlader fabrikken, har den højest mulige kvalitet.

Find flere gode og sjove julekalendere til hele familien hos os!

Fakta om Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

 • Tæl ned til jul med en luksuriøs julekalender til alle marcipanelskere
 • Indeholder eksklusiv chokoladeovertrukken marcipan fra Niederegger i 6 forskellige smage (mørk chokolade, appelsin, ananas, pistacie, espresso og mælkechokolade) samt to chokoladenisser
 • Den traditionelle marcipanproducent Niederegger leverer førsteklasses marcipan og gør lågeåbning til det lykkeligste øjeblik på dagen
 • Som en chokoladekalender til voksne!
 • Kalenderens mål: 39 x 30 x 2,5 cm
 • Nettovægt: 300 gram
 • Varemærke: Niederegger Winter-Klassiker Advent Calendar 2020
 • Indeholder mandler, soja og mælk. Kan indeholde spor af nødder. Se fuldstændig liste over ingredienser her
 • Produktet har mindst 3 måneders holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives
 • Bemærk! Åbent køb gælder ikke levnedsmidler. Denne vare kan derfor ikke returneres
5

Sorter efter

 • D

  Fin julekalender

  Fin julekalender

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv