Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Addict-a-ball

Art.nr 18194

Før sølvkuglen gennem en mangefarvet labyrint, som hele tiden tvinger dig til at tænke i 360 grader. Ned gennem den vandrette bue igennem den lodrette platform op i den snoede gang og så videre og så videre...

139,-

Varebeskrivelse

Lige siden Thesus snød Minotaurus på det grummeste har mennesket været fascineret af labyrinter. Egentlig underligt, da alle ville finde det enormt ufedt at havne i en labyrint, hvis vi ikke var forberedt på det. Hvis vi derimod, når det passer os, får til opgave at løse en labyrint, går de fleste i gang med stor entusiasme. Labyrinten skal helst være så snedigt skruet sammen som muligt. Og i modsætning til at være fanget i en rigtig labyrint, er vores frustration ikke frustrerende, men derimod skøn.

Og - tro os - ingen labyrint er mere frustrerende skøn end Addict-a-ball!

Før din lille sølvkugle gennem en mangefarvet labyrint, som hele tiden tvinger dig til at tænke i 360 grader. Ned gennem den vandrette bue igennem den lodrette platform op i den snoede gang og så videre og så videre og så videre...

Fås i to størrelser. En stor på ca. 17 cm i diameter med 138 forskellige forhindringspunkter, og en lille på ca. 12 cm i diameter med 100 forhindringspunkter.

OBS! CoolStuff tager ikke noget som helst ansvar for din eventuelle træthed på arbejdet, fordi du ikke vil lægge dig til at sove, før du er kommet helt igennem.

Art.nr

18194

Brand

ADDICT-A-BALL

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet