Jo flere gaver desto bedre – find julegaverne i vores 3 for 2 kategori!

coolstuff logo

We have
just the thing

60 års gave

Gave til 60-årig

Leder du efter en gave til mormor og morfar eller gave til farmor og farfar? Hos Coolstuff får du masser af tips til passende fødselsdagsgaver til alle, der har nået livets anden halvleg. Har du brug for tips til 60-årsgaver, stiller vi mere end gerne op – en god 60-årsgave skal være unik, opfindsom og betænksom. Disse tre egenskaber kan du helt sikkert regne med, hvis du handler hos Coolstuff! Her finder du luksuriøse gaver til den 60-årige, der godt kan lide at forkæle sig selv, indviklede puslespil til den 60-årige, der elsker tankearbejde og lækre sager til den 60-årige, der godt kan lide at unde sig selv lækkerier. Vi tilbyder selvfølgelig også masser af praktiske gadgets til hjemmet og haven. Måske en udendørsbruser, der opvarmes af solens stråler? Eller en tegneramme, der flot viser alle børnebørnenes kunstprojekter frem?

60-årsgave til mand

At finde en passende gave til en mand, der fylder 60, kan føles som en hård udfordring for mange. Hvad køber man egentlig til en far, der allerede har det meste? Bare rolig, hos Coolstuff kan du finde en gave til forældre, der har alt! Hos os er det pærelet at finde en passende gave til en 60-årig mand, uanset om du leder efter en gave til far eller en gave til svigerfar. Er du på jagt efter en 60-årsgave til far? Skibet er ladet med tip: Måske ville et selvrørende krus være en passende gave til far på 60-årsdagen? Eller har han måske gjort sig fortjent til sin egen ølhane? Sådanne ting er selvfølgelig også perfekte som 60-årsgave til svigerfar eller ægtemanden, ligesom vores udvalg af grill-gadgets og smarte gør-det-selv-værktøjer.
 

60-årsgave til kvinde

Gave til en 60-årig kvinde? Det løser vi! Hvad enten du leder efter gaver til mor, gave til svigermor eller gave til kollega, lover vi, at du kan finde den mest klokkeklare gave hos os i Coolstuff. Hvad passer egentlig som gave til en 60-årig? En kvinde fortjener luksus og kærlighed uanset alder, det er én ting, der er helt sikker. Så hvorfor ikke investere i en lækker gaveæske i kærlighedens tegn som 60-årsgave til mor? Eller måske et luksuriøst fod- eller rygmassageapparat? Leder du efter noget lidt billigere, men alligevel betænksomt til svigermor, vennen eller kollegaen, tilbyder vi en række gadgets, der kan passe. Et praktisk picnictæppe, hyggetæppe eller et smart køkkenredskab kan aldrig gå galt!
 

Produkter i 60 års gave

Sorter og filtrer

43 produkter

43 produkter

Snug Rug
10
279,-
Juletræstog
299,-
Beard Master
149,-
Humørkopper
Made in DE
139,-
Humørkrus
Made in DE
149,-
Iskugler
99,-
Isstjerne
89,-
Viser 43 af 43
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv