Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Studentergaver for enhver smag!
 mand i det fri og camping

Pakkeliste til camping- og vandreture

At opholde sig i naturen er for mange en afslappende og sjov oplevelse! Hvis du derimod pakker vandrerygsækken eller campingtasken forkert, er der stor risiko for, at oplevelsen bliver til det stik modsatte. Vi hos Coolstuff ønsker, at du fuldt ud kan nyde det, naturen har at byde på, og derfor har vi lavet en komplet guide til, hvordan du skal pakke inden vandre- eller campingferien. Vi leverer selvfølgelig også fantastiske tips om friluftsartikler og campingtilbehør, der kan pifte turen op!

Sådan pakker du som et geni

En pakkeliste til vandreture eller camping varierer selvfølgelig ret meget alt efter, hvor længe du skal være væk og hvad der er på dagsordenen under turen. "Pak smart" og "pak let" er nogle nøgleord, du altid bør huske på, når du skriver din pakkeliste. Skal du derimod på eksempelvis teltferie med bilen, er det måske ikke lige så vigtigt at pakke let, i modsætning til når du skal på vandretur i bjergene i en uge. Tilpas ganske enkelt din pakkeliste til vilkårene for udflugten! Sørg også for at bruge bekvemme rygsække og tasker i høj kvalitet og i en passende størrelse.

Kvinde drikker morgenkaffe udenfor campingtelt i skoven

Søvn, komfort og mad - grundlaget for et vellykket eventyr

Uanset hvilken type friluftsmenneske du er, er der tre ting, der er grundlæggende for en skøn oplevelse i naturen. Du har brug for et trygt og behageligt sted at sove, men også godt tøj på kroppen og god mad i maven.

1. Telt

Det er selvfølgelig et must at pakke et telt, uanset hvor mange nætter du skal være væk. Coolstuff tilbyder campingtelte i flere forskellige størrelser og former, men også med varierende funktioner. Måske ønsker du at investere i et telt til bilens tag, et ultrafleksibelt pop-up telt til festivalen eller et hyggeligt kanvastelt til den luksuriøse glamping-ferie?

Outlust tagtelt monteret på en bil udendørs

   2. Liggeunderlag og sovepose

   Udover selve teltet er der en række andre ting, som altid hører hjemme på både vandre- og camping-pakkelisten. Uanset om du laver en pakkeliste til tre dage eller en pakkeliste til en uge, skal der både sovepose og liggeunderlag med. Til afslappede campingture, hvor du ikke behøver at bære oppakningen ret langt, kan et varmt tæppe og en behagelig pude fra Coolstuff være helt tilstrækkeligt!

   3. Skiftetøj

   Når du skriver en pakkeliste til dagsturen langs vandrestien, behøver du som regel ikke at skrive "skiftetøj". Sørg i stedet for at klæde dig på i flere lag! Så behøver du ikke pakke skiftetøj, men kan i stedet tilpasse din påklædning, hvis vejret skulle skifte. Når man derimod skriver pakkelisten til syv dage oppe i fjeldet - eller langs vejene med et telt i bagklappen - skal man huske at pakke skiftetøj nok til hele turen. Uanset hvilken type eventyr, der venter, er det dog et smart valg at klæde sig efter lag-på-lag-princippet for at spare plads i bagagen.

   4. Mad og køkkenudstyr

   Man bør spise, ellers dør man. Alt efter hvor længe du skal være væk, og hvor begrænset bagageplads du har, er det vigtigt at pakke smart, når det drejer sig om madlavning og råvarer. Coolstuff tilbyder masser af forskellige typer campingtilbehør til madlavning i naturen! Her finder du alt fra smarte Frozzypack-madkasser til køletasker, engangsgrill, grilltilbehør og praktisk udendørsbestik. Hvis du kan lide luksus til lidt ekstra, kan du endda finde en bærbar espressomaskine, smoothieblender eller vandkoger. Vi anbefaler også, at du tager lidt chokolade og slik der giver energi med, (og fordi det simpelthen er lækkert)!

   Gør camping- og vandreturen lidt sjovere

   Se alt  
   Blød Tagboks - Outlust
   Cash Capsule - Outlust
   10
   Hængestol - Outlust
   Tagtelt til Bil - Outlust

   Hjælpemidler og underholdning - valgfrit, men åh så skønt!

   Telte, tøj og mad er i virkeligheden det eneste, du skal bruge for at overleve i naturen. Men du ønsker måske ikke bare overleve – du vil måske også gerne føle, at du er i live? Hvis du vil gøre dit ophold i vildmarken endnu mere behageligt, er der ingen skam i at pakke noget behageligt og praktisk rejseudstyr!

   5. Smart og praktisk mobiltilbehør

   At sidde med en mobiltelefon under hele vildmarkseventyret er måske ikke ønskværdigt, men det betyder ikke, at mobiltelefonen skal efterlades derhjemme. Den lille hjælper er faktisk meget vigtig at have med af sikkerhedsmæssige grunde! Mobiltelefonen kan også bruges til at forevige eventyret, og til at koble af med en god bog i teltet inden sengetid. Vildmarken byder dog normalt ikke på nogen stikkontakter og så er det vigtigt at have en powerbank, der kan give strøm til håndsættet, når du har brug for det. Vi tilbyder også vandtætte mobiletuier og andet smart mobiltilbehør!

    6. Produkter, der letter og pifter dit eventyr op

    I vores kategori med miljøvenlige og bæredygtige produkter kan du finde en masse gadgets, der kan pifte dine stunder i naturen op. Måske får du menstruation lige inden turen og bekymrer dig om at skulle bøvle med bind og tamponer midt ude i vildmarken? Klik på nogle smarte menstruationstrusser og problemet er ude af verden! Her kan du endda finde en transportabel vaskemaskine på sølle 180 gram, der giver dig mulighed for at vaske tøj på farten. Håndklæder er en anden ting, der måske ikke er nødvendige ude i naturen, men som kan være meget rare at have, når man har vasket hænder i bækken eller har taget en morgendukkert i søen.

    7. Spil og kortlege

    At nyde hinandens selskab er lidt af hele grundideen ved et friluftseventyr, og der er flere forskellige måder at gøre det på! Hvis der er plads i bagagen, vil du ikke fortryde det, hvis du pakker nogle sjove kortspil og kortlege ned. Coolstuff tilbyder masser af unikke og sjove quizzer, der er perfekte at underholde sig med, når mørket begynder at falde på uden for teltdugen.

    du kan opnå fri fragt
    Fri fragt ved køb over 499,-

    1-2 dages leveringstid!

    Gave
    One Stop Gift Shop

    Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

    90 dages retur
    90 dages returret

    Og dansk kundeservice

    film og tv

    Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

    4,7 ud af 5 stjerner
    731 anmeldelser
    Christine J.
    Verificeret kunde

    Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

    Mette H.
    Verificeret kunde

    Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

    Betina G.
    Verificeret kunde

    Bare cool, alt var cool, varer, forsendelse og hjemmeside var alt super cool, kan kun anbefale coolshop til det du lige mangler.

    Thomas L.
    Verificeret kunde

    Varerne blev leveret lige som forventet, med god information hele vejen fra bestilling til modtagelsen

    Lisbeth E.
    Verificeret kunde

    Virkelig lækre produkter i en flot og tiltalende indpakning. Hurtig levering.

    Mette H.
    Verificeret kunde

    Hurtig forsendelse, tracking der virkede, pris var god = alt var godt.

    Trine G.
    Verificeret kunde

    I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

    Annie G.
    Verificeret kunde

    Coolstuff sent my order so fast I received the next day.

    Birute V.
    Verificeret kunde

    Alt funger som det skulle være. Giver 5 stjerner herfra

    Christina A.
    Verificeret kunde

    Hurtig forsendelse, produktet svarer til beskrivelse

    Rikke L.
    Verificeret kunde

    Hurtig levering og rigtig god service. Tak

    peder b.
    Verificeret kunde

    Rigtig god service og hurtig levering

    Klaus V.
    Verificeret kunde

    Hurtig levering og værdi for pengene

    Linda A.
    Verificeret kunde

    Hurtig levering. God kundeservice.

    Mette H.
    Verificeret kunde

    Hurtig levering / godt pakket ind

    Ann-marie C.
    Verificeret kunde

    Hurtig forsendelse skøn chokolade

    Mette J.
    Verificeret kunde

    Sender hurtigt og godt indpakket

    jose s.
    Verificeret kunde

    Fint service og hurtig levering

    Lene N.
    Verificeret kunde

    Hurtig levering og gode priser

    Jonna J.
    Verificeret kunde

    Fin service Hurtig forsendelse

    Stand with Ukraine Hashtag

    Din indkøbskurv

    😊

    Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv