Vil du have småkager?
15% rabat på alt personlig chokolade!
 mand i det fri og camping

Pakkeliste til camping- og vandreture

At opholde sig i naturen er for mange en afslappende og sjov oplevelse! Hvis du derimod pakker vandrerygsækken eller campingtasken forkert, er der stor risiko for, at oplevelsen bliver til det stik modsatte. Vi hos Coolstuff ønsker, at du fuldt ud kan nyde det, naturen har at byde på, og derfor har vi lavet en komplet guide til, hvordan du skal pakke inden vandre- eller campingferien. Vi leverer selvfølgelig også fantastiske tips om friluftsartikler og campingtilbehør, der kan pifte turen op!

Sådan pakker du som et geni

En pakkeliste til vandreture eller camping varierer selvfølgelig ret meget alt efter, hvor længe du skal være væk og hvad der er på dagsordenen under turen. "Pak smart" og "pak let" er nogle nøgleord, du altid bør huske på, når du skriver din pakkeliste. Skal du derimod på eksempelvis teltferie med bilen, er det måske ikke lige så vigtigt at pakke let, i modsætning til når du skal på vandretur i bjergene i en uge. Tilpas ganske enkelt din pakkeliste til vilkårene for udflugten! Sørg også for at bruge bekvemme rygsække og tasker i høj kvalitet og i en passende størrelse.

Kvinde drikker morgenkaffe udenfor campingtelt i skoven

Søvn, komfort og mad - grundlaget for et vellykket eventyr

Uanset hvilken type friluftsmenneske du er, er der tre ting, der er grundlæggende for en skøn oplevelse i naturen. Du har brug for et trygt og behageligt sted at sove, men også godt tøj på kroppen og god mad i maven.

1. Telt

Det er selvfølgelig et must at pakke et telt, uanset hvor mange nætter du skal være væk. Coolstuff tilbyder campingtelte i flere forskellige størrelser og former, men også med varierende funktioner. Måske ønsker du at investere i et telt til bilens tag, et ultrafleksibelt pop-up telt til festivalen eller et hyggeligt kanvastelt til den luksuriøse glamping-ferie?

Outlust tagtelt monteret på en bil udendørs

      2. Liggeunderlag og sovepose

      Udover selve teltet er der en række andre ting, som altid hører hjemme på både vandre- og camping-pakkelisten. Uanset om du laver en pakkeliste til tre dage eller en pakkeliste til en uge, skal der både sovepose og liggeunderlag med. Til afslappede campingture, hvor du ikke behøver at bære oppakningen ret langt, kan et varmt tæppe og en behagelig pude fra Coolstuff være helt tilstrækkeligt!

      3. Skiftetøj

      Når du skriver en pakkeliste til dagsturen langs vandrestien, behøver du som regel ikke at skrive "skiftetøj". Sørg i stedet for at klæde dig på i flere lag! Så behøver du ikke pakke skiftetøj, men kan i stedet tilpasse din påklædning, hvis vejret skulle skifte. Når man derimod skriver pakkelisten til syv dage oppe i fjeldet - eller langs vejene med et telt i bagklappen - skal man huske at pakke skiftetøj nok til hele turen. Uanset hvilken type eventyr, der venter, er det dog et smart valg at klæde sig efter lag-på-lag-princippet for at spare plads i bagagen.

      4. Mad og køkkenudstyr

      Man bør spise, ellers dør man. Alt efter hvor længe du skal være væk, og hvor begrænset bagageplads du har, er det vigtigt at pakke smart, når det drejer sig om madlavning og råvarer. Coolstuff tilbyder masser af forskellige typer campingtilbehør til madlavning i naturen! Her finder du alt fra smarte Frozzypack-madkasser til køletasker, engangsgrill, grilltilbehør og praktisk udendørsbestik. Hvis du kan lide luksus til lidt ekstra, kan du endda finde en bærbar espressomaskine, smoothieblender eller vandkoger. Vi anbefaler også, at du tager lidt chokolade og slik der giver energi med, (og fordi det simpelthen er lækkert)!

      Gør camping- og vandreturen lidt sjovere

      Se alt
      Hængestol - Outlust
      Hængehule - Outlust
      Soveposeoverall - Outlust
      Genopladelige Varmesåler - Outlust

      Hjælpemidler og underholdning - valgfrit, men åh så skønt!

      Telte, tøj og mad er i virkeligheden det eneste, du skal bruge for at overleve i naturen. Men du ønsker måske ikke bare overleve – du vil måske også gerne føle, at du er i live? Hvis du vil gøre dit ophold i vildmarken endnu mere behageligt, er der ingen skam i at pakke noget behageligt og praktisk rejseudstyr!

      5. Smart og praktisk mobiltilbehør

      At sidde med en mobiltelefon under hele vildmarkseventyret er måske ikke ønskværdigt, men det betyder ikke, at mobiltelefonen skal efterlades derhjemme. Den lille hjælper er faktisk meget vigtig at have med af sikkerhedsmæssige grunde! Mobiltelefonen kan også bruges til at forevige eventyret, og til at koble af med en god bog i teltet inden sengetid. Vildmarken byder dog normalt ikke på nogen stikkontakter og så er det vigtigt at have en powerbank, der kan give strøm til håndsættet, når du har brug for det. Vi tilbyder også vandtætte mobiletuier og andet smart mobiltilbehør!

        6. Produkter, der letter og pifter dit eventyr op

        I vores kategori med miljøvenlige og bæredygtige produkter kan du finde en masse gadgets, der kan pifte dine stunder i naturen op. Måske får du menstruation lige inden turen og bekymrer dig om at skulle bøvle med bind og tamponer midt ude i vildmarken? Klik på nogle smarte menstruationstrusser og problemet er ude af verden! Her kan du endda finde en transportabel vaskemaskine på sølle 180 gram, der giver dig mulighed for at vaske tøj på farten. Håndklæder er en anden ting, der måske ikke er nødvendige ude i naturen, men som kan være meget rare at have, når man har vasket hænder i bækken eller har taget en morgendukkert i søen.

        7. Spil og kortlege

        At nyde hinandens selskab er lidt af hele grundideen ved et friluftseventyr, og der er flere forskellige måder at gøre det på! Hvis der er plads i bagagen, vil du ikke fortryde det, hvis du pakker nogle sjove kortspil og kortlege ned. Coolstuff tilbyder masser af unikke og sjove quizzer, der er perfekte at underholde sig med, når mørket begynder at falde på uden for teltdugen.

        du kan opnå fri fragt
        Fri fragt ved køb over 499,-

        1-2 dages leveringstid!

        Gave
        One Stop Gift Shop

        Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

        90 dages retur
        90 dages returret

        Og dansk kundeservice

        film og tv

        Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

        4,7 ud af 5 stjerner
        1090 anmeldelser
        Sheila S.
        Verificeret kunde

        Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

        Betina R.
        Verificeret kunde

        Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

        Janni S.
        Verificeret kunde

        Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

        Pia W.
        Verificeret kunde

        Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

        Sabrina L.
        Verificeret kunde

        Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

        Birgitte K.
        Verificeret kunde

        God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

        Helle A.
        Verificeret kunde

        Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

        Rikke K.
        Verificeret kunde

        Altid super service super levering og super kvalitet

        Mikkel T.
        Verificeret kunde

        Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

        Jonas G.
        Verificeret kunde

        Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

        Michael E.
        Verificeret kunde

        Super god service som altid og hurtig levering

        Torben L.
        Verificeret kunde

        Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

        Charlotte G.
        Verificeret kunde

        Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

        Eva R.
        Verificeret kunde

        Hurtig forsendelse, ingen problemer

        Asbjørn K.
        Verificeret kunde

        Super god service, og gode priser

        Liljan V.
        Verificeret kunde

        Altid god og hurtig ekspedition.

        Joan N.
        Verificeret kunde

        God service og hurtig levering.

        HENNING P.
        Verificeret kunde

        Hurtig levering perfekt service

        Yesim J.
        Verificeret kunde

        Hurtig levering og god service

        Hiilde P.
        Verificeret kunde

        Hurtig og sikker forsendelse👏

        Stand with Ukraine Hashtag