Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 60% rabat på Mandolinjern
rødt sommerhus omgivet af sommerblomster og en hund, der leger med bold

Sådan maksimerer du sommerhuslivet til sommer!

Sommer, sol, badning og sommerhus – bliver det nogensinde bedre end det? Uanset om du skal med familien eller med en gruppe venner, er der et par ting, du skal tage med i dine overvejelser, når du skal på sommerhusferie. Vi har set på alle de faldgruber, der kan opstå, og fundet løsninger på, hvordan man undgår dem. Hæng på.

rødt sommerhus med hvide knaster i en sommerhave med vandlegetøj

1. Operation afgang


Alt er pakket, taskerne er ved at revne, alle er på plads, og tiden er inde til at rulle mod destination afslapning. Men der er som altid en, der synes, turen tager lidt for lang tid, og en anden, der snorker højlydt allerede inden I er kommet af sted. Vær forberedt og gør noget ved brokkeriet, før det eskalerer til direkte vanvid. Så snart den første stavelse i "Jeg keder mig" begynder at lyde på turen, trækker du en quiz frem , som du strategisk har placeret i en nærliggende taske. Og - TAAADAAA - mindst en time fuld af beskæftigelse og masser af latter er klaret. Mangler du flere spil, der passer til turen? Go nuts og køb alle de sjove quizzer hos Coolstuff. Du kan alligevel ikke have for mange af den slags.

to personer der spiller Harry Potter Trivia-quizzen

2. Glem ikke kaffepausen!

Kaffepause er livsvigtig. Især af hensyn til mental sundhed. Så du stopper på vejen, før det er tid til næste etape. Det er øde, og alt hvad I ser er træer, træer, træer, en hjort, træer og kilometervis af asfaltveje. Ikke en burgerkæde så langt øjet rækker. Fortvivl ikke, vi har løsningen til dig. Før I klemte jer ind i bilen, sørgede du, oh du superplanlæggende koordinator, for at have pakket en taske med nødproviant, hvis I skulle strande, før I nåede stranden. Må vi anbefale en smart picnicrygsæk med både isoleret kølerum, tæppe, tallerkener, bestik og glas i? Ja tak. Imponer rejseselskabet med både den OG den bærbare KitchPro Røgfrie Kulgrill, som du elegant fisker frem. Vil du vise endnu mere stil? Selvfølgelig vil du det. Køb en oplåselig projektorskærm, eller find nogle andre show offs mellem de bedste sommergadgets.

rasteplads med en øko engangsgrill der brænder

3. Nyd mens I er på Road Trip

Musik. Man skal have musik, når man er på roadtrip gennem landet. Efter at have lyttet til radio i timevis, skiftet mellem kanaler på grund af den forbandede reklame, i kombination med den spilliste, I har lavet til netop denne tur (og som ærligt talt begynder at blive ret fortærsket nu) kunne det være rart at forsvinde ind i sin egen verden et øjeblik. Lad op med en flok SleepPhones, og lad dig vugge til ro med en lydbog eller den musik, som alle andre afviser. Fald i søvn til bilens monotone lyd og slap af. Hvis du altså ikke kører. Hvis du kører, har du kontrol over stereoanlægget og ret til at give den hele armen med den musik, du gerne vil høre. De andre passagerer må pænt tie stille og simpelthen glide ind deres høretelefoner, hvis det ikke passer dem. Når I først er kommet frem, er der frit slag til at slås om valget af musik på en regulær soundboks, der vækker naturen til live. Du har ledt efter en højttaler i lang tid nu, ikke? Gå videre, vi har den perfekte variant.

mand og kvinde sover uforstyrret ved hjælp af SleepPhones

4. ENDELIG fremme! Hvad nu?

At man kunne blive så træt af at rejse? Det eneste du har lyst til nu, er at kravle op i en hængekøje og bare være til, mens soundboksen får alle fuglene til at lette fra grenene. Og så er der ingen hængekøje på stedet. Men halløj... du har været forudseende, som sædvanlig, og taget din egen med. SELVFØLGELIG. Og for at du ikke skal få et totalt sammenbrud, fordi træerne ikke har sørget for at vokse tæt nok på hinanden, købte du selvfølgelig en bærbar hængekøje, der ikke behøver nogle dumme træer for at vugge dig til ro. For at du skal kunne slappe helt af, har vi også forslag til andre varianter af hængekøjer, du kan lægge din klamme hånd på. Man har faktisk brug for mindst fire forskellige i sommerhuslivet. Ja du ved, én til kroppen, én til fødderne, én til vand og én til at gemme sig i. For at gemme sig har man af og til behov for, når kartoffelskrælningen bliver overvældende. Coolstuff kan forsyne dig alle de varianter, du har brug for af en hængekøje til sommer. Vi laver ikke sjov.

kvinde hviler i haven i en bærbar hængekøje

5. "Nu skal vi være sammen og lægge telefonen væk”

Det lød som en supergod idé, da I bookede sommerhuset uden wi-fi, ikke? Kun jer, natur, fred og afslapning. Ja, hallo. Der er knap gået en time, før de imaginære myrer begynder at kravle ned i alles lommer. Spørgsmål og udsagn som "Hvad skal vi lave?", "Jeg keder mig" og "Kan vi ikke finde på noget?" begynder at svirre ligesom gedehamse sent på sommeren omkring dit hoved. Der lå du så himmelsk godt i din hængekøje og før du nåede at krybe ind i din hængehule og gemme dig, var de over dig med begærlighed. Et ord: udendørslegetøj! Al ære og respekt for kongespil, men har vi ikke spillet det ret mange gange de sidste hundrede år? Desuden er der altid nogen, der snyder og/eller bliver sure og sender kongen i skoven. Der er smartere ting, man kan gøre. Som at kaste økse? Eller finpudse karrieren som ninja? Hvorfor ikke starte en almindelig, hæderlig trekamp? Og når I er færdige med alt det ovenstående, føler jer svedige og varme, så hør her: SÅ er det tid til at byde velkommen til den kæmpemæssige vandspreder-enhjørning. Men det var kun én dag. Du har helt sikkert brug for at lade op med endnu flere ting til udendørsleg, hvis du skal kunne slappe af i hængekøjen i længere tid.

Udendørs Legetøj

Se alt  
Slackers Ninja Line Klatrebane
Oppusteligt Fodbolddart - Bestway
Discmania Disc 3-pak
Glaskugler i Netpose
10

6. Så blev det aften... Lad festen begynde!

Det er tid til at fejre feriens første dag. Hvordan fejrer man den på bedste vis? Naturligvis med et drinkbål! Du kan jo høre, hvor sjovt det lyder. Vandsprederhjørningen bliver endnu mere tillokkende sammen med kølende slushdrinks. Men dette er kun lige før mad-drinksene. Mens jeres hjemmelavede burgere bliver grillet på grillen, graver du drikkevarekøleren ned i jorden, og der stiller du stiller ølflasker og boblevand til aftenens festmåltid. Men hold styr på antallet af øl, der indtages (det kan være en god idé at føre en vis statistik for de kommende år og beregninger af den mængden, der bør tages med). Du kan prøve at holde styr på det manuelt, men du vil mislykkes. Bedre at lade teknikken tage sig af optællingen, så du kan læne dig tilbage og se på, mens de andre slider. Vi anbefaler Spralla Beer Tracker som regneværktøj. Lev livet og lad latteren runge til langt ud på natten. For glemt er dagens stressende rejse og nu kan I endelig bare nyde sommerhuslivet og ferien. Find endnu mere drikkevare- og bartilbehør til festen mellem Coolstuffs gennemtænkte (jooooo da) sortiment.

Diverse borddækning med kolde drikke serveret i champagnekøler af is

7. Regn!? Hvad gør vi nu!?

Når I vågner næste dag, styrter det ned. Dansk sommer i al sin pragt. I holder mobilforbuddet. Du er benhård, stærk, sej. Du vakler ikke et sekund. Du gemmer dig på toilettet og smugkigger lidt. Men det var mest fordi, du var tvunget til at tænde for din app-styrede belysning derhjemme, så folk tror, at du er der. Du har jo et hjem med smarte gadgets til jeres hjem. Når du alligevel gør det, kan du nå at scrolle lidt hurtigt i dine feeds i forskellige kanaler. Nogen banker på døren, og en bedende stemme beder om at måtte kigge lidt på telefonen. Det er så kedeligt ikke at have noget at lave. Det er ikke muligt at være udenfor og sommerhuset er pludselig lille, trangt og trist. Det er feriedøden. Hvis ikke der var sjove selskabsspil, sjove brætspil, kortspil til hele familien og sjove puslespil. Vi ved det godt! Er vi ikke bare gode til at redde jer?! Kaste gris, udfordre de andre i Friends-quizzen, redde en pingvin, lægge et umuligt puslespil. Could it BE any better? Pludselig er tristessen som blæst væk, og I ville ønske, at solen aldrig mere ville kigge frem. I har ikke tid til at gå ud nu. I skal jo være færdige med at spille alle spillene! I kan spise chips til morgenmad og I behøver faktisk ikke bekymre jer om andet, end hvad der sker i netop jeres sommerhus. For det er lige præcis det, SOMMERHUSFERIE handler om. Nærhed, utilgængelig tilgængellighed, grin, skrig, snyd og mange dovne dage med varierende vejrlig.

Forår & Sommer

Se alt  
Slackers Ninja Line Klatrebane
Liggestolshåndklæde - Spralla
Luftmadras til Bil - Outlust
Softice Maskine - Mr Creations
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag