Vil du have småkager?
DEAL: Badebold kun 5 kr!
rødt sommerhus omgivet af sommerblomster og en hund, der leger med bold

Sådan maksimerer du sommerhuslivet til sommer!

Sommer, sol, badning og sommerhus – bliver det nogensinde bedre end det? Uanset om du skal med familien eller med en gruppe venner, er der et par ting, du skal tage med i dine overvejelser, når du skal på sommerhusferie. Vi har set på alle de faldgruber, der kan opstå, og fundet løsninger på, hvordan man undgår dem. Hæng på.

rødt sommerhus med hvide knaster i en sommerhave med vandlegetøj

1. Operation afgang


Alt er pakket, taskerne er ved at revne, alle er på plads, og tiden er inde til at rulle mod destination afslapning. Men der er som altid en, der synes, turen tager lidt for lang tid, og en anden, der snorker højlydt allerede inden I er kommet af sted. Vær forberedt og gør noget ved brokkeriet, før det eskalerer til direkte vanvid. Så snart den første stavelse i "Jeg keder mig" begynder at lyde på turen, trækker du en quiz frem , som du strategisk har placeret i en nærliggende taske. Og - TAAADAAA - mindst en time fuld af beskæftigelse og masser af latter er klaret. Mangler du flere spil, der passer til turen? Go nuts og køb alle de sjove quizzer hos Coolstuff. Du kan alligevel ikke have for mange af den slags.

to personer der spiller Harry Potter Trivia-quizzen

2. Glem ikke kaffepausen!

Kaffepause er livsvigtig. Især af hensyn til mental sundhed. Så du stopper på vejen, før det er tid til næste etape. Det er øde, og alt hvad I ser er træer, træer, træer, en hjort, træer og kilometervis af asfaltveje. Ikke en burgerkæde så langt øjet rækker. Fortvivl ikke, vi har løsningen til dig. Før I klemte jer ind i bilen, sørgede du, oh du superplanlæggende koordinator, for at have pakket en taske med nødproviant, hvis I skulle strande, før I nåede stranden. Må vi anbefale en smart picnicrygsæk med både isoleret kølerum, tæppe, tallerkener, bestik og glas i? Ja tak. Imponer rejseselskabet med både den OG den bærbare KitchPro Røgfrie Kulgrill, som du elegant fisker frem. Vil du vise endnu mere stil? Selvfølgelig vil du det. Køb en oplåselig projektorskærm, eller find nogle andre show offs mellem de bedste sommergadgets.

rasteplads med en øko engangsgrill der brænder

3. Nyd mens I er på Road Trip

Musik. Man skal have musik, når man er på roadtrip gennem landet. Efter at have lyttet til radio i timevis, skiftet mellem kanaler på grund af den forbandede reklame, i kombination med den spilliste, I har lavet til netop denne tur (og som ærligt talt begynder at blive ret fortærsket nu) kunne det være rart at forsvinde ind i sin egen verden et øjeblik. Lad op med en flok SleepPhones, og lad dig vugge til ro med en lydbog eller den musik, som alle andre afviser. Fald i søvn til bilens monotone lyd og slap af. Hvis du altså ikke kører. Hvis du kører, har du kontrol over stereoanlægget og ret til at give den hele armen med den musik, du gerne vil høre. De andre passagerer må pænt tie stille og simpelthen glide ind deres høretelefoner, hvis det ikke passer dem. Når I først er kommet frem, er der frit slag til at slås om valget af musik på en regulær soundboks, der vækker naturen til live. Du har ledt efter en højttaler i lang tid nu, ikke? Gå videre, vi har den perfekte variant.

mand og kvinde sover uforstyrret ved hjælp af SleepPhones

4. ENDELIG fremme! Hvad nu?

At man kunne blive så træt af at rejse? Det eneste du har lyst til nu, er at kravle op i en hængekøje og bare være til, mens soundboksen får alle fuglene til at lette fra grenene. Og så er der ingen hængekøje på stedet. Men halløj... du har været forudseende, som sædvanlig, og taget din egen med. SELVFØLGELIG. Og for at du ikke skal få et totalt sammenbrud, fordi træerne ikke har sørget for at vokse tæt nok på hinanden, købte du selvfølgelig en bærbar hængekøje, der ikke behøver nogle dumme træer for at vugge dig til ro. For at du skal kunne slappe helt af, har vi også forslag til andre varianter af hængekøjer, du kan lægge din klamme hånd på. Man har faktisk brug for mindst fire forskellige i sommerhuslivet. Ja du ved, én til kroppen, én til fødderne, én til vand og én til at gemme sig i. For at gemme sig har man af og til behov for, når kartoffelskrælningen bliver overvældende. Coolstuff kan forsyne dig alle de varianter, du har brug for af en hængekøje til sommer. Vi laver ikke sjov.

kvinde hviler i haven i en bærbar hængekøje

5. "Nu skal vi være sammen og lægge telefonen væk”

Det lød som en supergod idé, da I bookede sommerhuset uden wi-fi, ikke? Kun jer, natur, fred og afslapning. Ja, hallo. Der er knap gået en time, før de imaginære myrer begynder at kravle ned i alles lommer. Spørgsmål og udsagn som "Hvad skal vi lave?", "Jeg keder mig" og "Kan vi ikke finde på noget?" begynder at svirre ligesom gedehamse sent på sommeren omkring dit hoved. Der lå du så himmelsk godt i din hængekøje og før du nåede at krybe ind i din hængehule og gemme dig, var de over dig med begærlighed. Et ord: udendørslegetøj! Al ære og respekt for kongespil, men har vi ikke spillet det ret mange gange de sidste hundrede år? Desuden er der altid nogen, der snyder og/eller bliver sure og sender kongen i skoven. Der er smartere ting, man kan gøre. Som at kaste økse? Eller finpudse karrieren som ninja? Hvorfor ikke starte en almindelig, hæderlig trekamp? Og når I er færdige med alt det ovenstående, føler jer svedige og varme, så hør her: SÅ er det tid til at byde velkommen til den kæmpemæssige vandspreder-enhjørning. Men det var kun én dag. Du har helt sikkert brug for at lade op med endnu flere ting til udendørsleg, hvis du skal kunne slappe af i hængekøjen i længere tid.

Udendørs Legetøj

Se alt
Spikeball Spil Original
Battlebird - Waboba
Nya prylar
LED-Fodbold - KanJam Illuminate

6. Så blev det aften... Lad festen begynde!

Det er tid til at fejre feriens første dag. Hvordan fejrer man den på bedste vis? Naturligvis med et drinkbål! Du kan jo høre, hvor sjovt det lyder. Vandsprederhjørningen bliver endnu mere tillokkende sammen med kølende slushdrinks. Men dette er kun lige før mad-drinksene. Mens jeres hjemmelavede burgere bliver grillet på grillen, graver du drikkevarekøleren ned i jorden, og der stiller du stiller ølflasker og boblevand til aftenens festmåltid. Men hold styr på antallet af øl, der indtages (det kan være en god idé at føre en vis statistik for de kommende år og beregninger af den mængden, der bør tages med). Du kan prøve at holde styr på det manuelt, men du vil mislykkes. Bedre at lade teknikken tage sig af optællingen, så du kan læne dig tilbage og se på, mens de andre slider. Vi anbefaler Spralla Beer Tracker som regneværktøj. Lev livet og lad latteren runge til langt ud på natten. For glemt er dagens stressende rejse og nu kan I endelig bare nyde sommerhuslivet og ferien. Find endnu mere drikkevare- og bartilbehør til festen mellem Coolstuffs gennemtænkte (jooooo da) sortiment.

Diverse borddækning med kolde drikke serveret i champagnekøler af is

7. Regn!? Hvad gør vi nu!?

Når I vågner næste dag, styrter det ned. Dansk sommer i al sin pragt. I holder mobilforbuddet. Du er benhård, stærk, sej. Du vakler ikke et sekund. Du gemmer dig på toilettet og smugkigger lidt. Men det var mest fordi, du var tvunget til at tænde for din app-styrede belysning derhjemme, så folk tror, at du er der. Du har jo et hjem med smarte gadgets til jeres hjem. Når du alligevel gør det, kan du nå at scrolle lidt hurtigt i dine feeds i forskellige kanaler. Nogen banker på døren, og en bedende stemme beder om at måtte kigge lidt på telefonen. Det er så kedeligt ikke at have noget at lave. Det er ikke muligt at være udenfor og sommerhuset er pludselig lille, trangt og trist. Det er feriedøden. Hvis ikke der var sjove selskabsspil, sjove brætspil, kortspil til hele familien og sjove puslespil. Vi ved det godt! Er vi ikke bare gode til at redde jer?! Kaste gris, udfordre de andre i Friends-quizzen, redde en pingvin, lægge et umuligt puslespil. Could it BE any better? Pludselig er tristessen som blæst væk, og I ville ønske, at solen aldrig mere ville kigge frem. I har ikke tid til at gå ud nu. I skal jo være færdige med at spille alle spillene! I kan spise chips til morgenmad og I behøver faktisk ikke bekymre jer om andet, end hvad der sker i netop jeres sommerhus. For det er lige præcis det, SOMMERHUSFERIE handler om. Nærhed, utilgængelig tilgængellighed, grin, skrig, snyd og mange dovne dage med varierende vejrlig.

Forår & Sommer

Se alt
Oppustelig Rejseseng til Børn - Intex
Spikeball Spil Original
Badebold - Intex
Rea
Badebold - Intex
5,- 29,-
83%
Oppusteligt Volleyballsæt - Intex
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag