Vil du have småkager?
Jubilæumsudsalg - Op til 80% på masser af seje ting!
Såhär skriver du inte ett hälsningskort

Sådan skriver du IKKE et lykønskningskort

Lykønskningskort - du ved det kort, der følger med gaverne - er et must til forskellige højtider, fester og fødselsdage. Det er din chance for at brillere, men hvis du ikke har styr på det, er der stor risiko for, at du kommer til at gøre dig selv til grin eller modtageren, for du ved vel, at man ved nogle begivenheder læser kortene op? Her har vi skrevet om, hvad du IKKE skal skrive i dit lykønskningskort, og hvad du i stedet kan fokusere på.

Glad kvinde åbner et pop-up-kort med en rose

Til fødselsdagsbarnet

Fødselsdage er en særlig dag – for fødselsdagsbarnet. For os andre er der stor risiko for, at vejen til festen er forbundet med angst for både at sørge for et kort og en gave. Fear not – fortsæt med at læse og begræns uroen!

Skriv ikke…

”Grib dagen! Du bliver aldrig så ung igen!” Hvis man ikke havde alderdomsforskrækkelse før, kom den som et brev med posten. De fleste jokes om at blive gammel er simpelthen en smule forældede. Skal du mod al forventning medtage en joke om det at blive ældre, skal du tænke dig godt om – og så er det nok bedre at bruge tiden på at købe en gave til fødselsdagen?

Skriv i stedet...

Det rigtige årstal, det rigtige navn og den rigtige dato! Hvis du vil være morsom, så kig på vores lykønskningskort med forskellige motiver! Kombiner med en 30-årsgave eller 40-årsgave - vælg disse med humor, så fødselsdagsbarnet undgår en angstfyldt joke på lykønskningskortet! 

Vi kan også hjælpe dig med en gave til den 18-årige, men at få dem til at grine er nok at sigte for højt – stil dig tilfreds med et lille ryk i smilebåndene og overlad løjerne til de andre.

Glad mand holder en kæmpe mælkechokolade op som gave

Til det voksne barn

Hvornår syntes du, at du var voksen? Selvfølgelig allerede da du var teenager! Der er så mange milepæle på vejen mod voksenlivet, at det nogle gange er svært at følge med. Her er tipsene til dig, der skal give noget til barnet, der er i fuld gang med at blive voksen!

Det er ikke sådan du skriver...

Noget "coolt". Vi lover, at når du prøver at være cool, så er du "cringe". I bedste fald er du den coole tante eller onkel, så det du skriver bliver coolere per automatik - i værste fald mister du denne status. Vi kan trøste dig med, at ungerne formentlig ikke gemmer lykønskningskort til fremtiden.

Skriv i stedet...

"Tillykke med konfirmationen", eller studentereksamen eller med fødselsdagen. Eller køb et kort med færdige lykønskninger og tilføj dit navn. Til de unge anbefaler vi helt og holdent at lægge energien i gaven i stedet for. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med, for vi har samlet forslag sammen til konfirmationsgaver til både drenge og piger! Vi har endda tips til indflytningsgaver, som passer lige så godt til studenten som det, der findes i kategorien studentergave til både drenge og piger.

Pige nusser pakket ind i et lunt tæppe omgivet af gaver

Til forældrene

Ja, forældrene skal også have hilsner og gaver indimellem. Selvom det siges, at din mor eller far trods alt elsker dig, vil du ikke have, at de elsker dig, selvom du har skrevet noget skørt på kortet til den middelmådige gave.

Skriv ikke…

"Du er så sjov... når jeg har brug for penge". Vi ved alle, at børn ikke kun koster penge, når de er under 18 år, men hvis I ikke har en særlig jargon i familien, så læg pengevittighederne på hylden. Mange forældre arbejder hårdt for at give deres børn alt, hvad de ønsker sig – og de vil selv gerne have kærlighed, ikke sarkastiske jokes om, at det kun er pengene, der duer.

Skriv sådan i stedet...

Et tillykke eller et tak? Mulighederne er mange, da mor og far bliver glade for det meste, så længe du bruger noget af din kostbare tid på at værdsætte dem. Nyd ikke at skulle anstrenge dig så hårdt og tjek gaver til verdens bedste far! Mangler du og dine søskende gaver til verdens bedste mor, så har vi dem også - we have just the thing!

Glad mand med en stor gaveæske fuld af slik og chokolade

Til din elskede

Uanset om du skal skrive et lille lykønskningskort til valentinsdag eller bare vil overraske din kæreste (ham) med en gave en tilfældig dag, så er der også "dos og don'ts" her.

Det er ikke sådan du skriver...

"Du er mit et og alt, baby" - inklusive min bedste ven, min butler, min mor, min bror, min eks, og vent, hvad er det nu, du hedder? Spøg til side. Hvis kælenavne skal medtages i et lykønskningskort til din partner, så vælg mindst et, der er specifikt for netop jeres relation, og som er noget, I siger eller har sagt til hinanden irl.

Skriv i stedet...

I det mindste "jeg elsker dig", hvis du ikke er personen med romantiske udskejelser i dit CV. Måske kan du give kæresten (hende) en fin gave i stedet for en masse ord? Hvis du vil give en gave til din kæreste sambo i hverdagstrummerummen, er det på sin plads at skrive "tak for alt det, du gør" selvom dette umiddelbart ikke virker mere specielt end at være en andens et og alt. Men et tak viser, at du ser og værdsætter, hvad din partner gør, selvom du ikke altid siger det.

Thanks for the orgasms krus

Til bryllupsparret

Bryllupper er en stor fejring af kærlighed og finder (forhåbentlig?) kun sted én gang i løbet af brudeparrets levetid. Lykønskningskortet skal derfor være mindeværdigt og måske bliver alle hilsner læst højt foran slægtninge og venner.

Det er ikke sådan du skriver...

"Roser er røde, violer er blå, at blive gift lyder som døden for jer begge to.” Bryllupper kan være ren angst for nogle af os, men det er under ingen omstændigheder i orden at lade det skinne igennem i lykønskningerne. Hvis du ikke tror på livslang kærlighed eller ægteskab, så er dette dagen, hvor du ikke skal skilte med det!

Skriv i stedet...

Noget enkelt! Ønsker du ikke at grave i dine egne følelser og skrive en hilsen fra hjertet? Tag det helt roligt! Men hold dig så til klassikerne "Tillykke" og "Ønsker jer alt det bedste i fremtiden". Så tag vores råd og invester pengene i en kærlig gave til brylluppet!

Gaver

Se alt
Oppustelig Rejseseng til Børn - Intex
Guldrose - 24K Guldbelagt Rose
Sammenklappelig Campingstol - Outlust
Rea
Sammenklappelig Campingstol - Outlust
Fra
83,70 279,-
70%
Money Maze Pengelabyrint
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag