Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Hedh-Escalante Fyldt Chokolade julekalender

Art.nr 19358

Tag på en chokoladerejse med vores luksuriøse chokoladejulekalender fra Hedh-Escalante! Hver låge indeholder en håndlavet fyldt chokolade, der repræsenterer et land, både med hensyn til udseende og smag, hvilket gør nedtællingen til jul rigtig god i år!

349,30
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
  • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Hvis julestresset er for meget og decemberkulden for råkold, er det let at drømme om et længe ventet sceneskift. En rejse til et nyt sted, et land langt væk eller bare nabolandet, der trods sin nærhed byder på nye smage og oplevelser. Med en luksuriøs chokoladekalender fra Hedh-Escalante Chocolatier kan du måske få noget af din rejselyst stillet. Hver låge indeholder nemlig en chokolade, der repræsenterer et land, så lågeåbningen bliver til en sjov smagsrejse!

De håndlavede fyldte chokolader er dekoreret for at efterligne flaget for det land, de repræsenterer, og naturligvis har fyldet i chokoladerne fået smag fra samme land. Den tyske chokolade smager f.eks. af gløgg, den ukrainske chokolade har valmuefyld, og den colombianske chokolade er naturligvis smagt til med kaffe. Kan du gætte, hvilke landes chokolader, der bidrager til julestemningen med deres smag af luciabolle og peberkage?

Chokoladekalenderen fremstilles af Hedh-Escalante Chocolatier, som har produceret chokolade af høj kvalitet i Malmø siden starten i 2005. Chokolademestrene Jan Hedh og Maria Escalante bruger nøje udvalgte råvarer i deres håndværk.

Fakta om Hedh-Escalante Fyldt Chokolade julekalender

  • Tæl ned til jul med en luksuriøs chokoladerejse - hver låge i kalenderen indeholder fyldt chokolade, der repræsenterer et land både i udseende og smag!
  • De håndlavede chokolader i mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade er smukt pyntede, så de ligner flaget for det land, de repræsenterer, og er smagt til med fireogtyve forskellige smagsvarianter, herunder gløgg, kaffe, luciabolle, peberkage og valmue
  • Produceret af Hedh-Escalante Chocolatier, der producerer chokolade af høj kvalitet i Malmö
  • Nettovægt: 265 gram
  • Indeholder mælk, soja, mandel, pekannød og hasselnød Se komplet liste over ingredienser her
  • Kalenderens mål: 25,5 x 19,5 x 2,5 cm
  • Produktet har en holdbarhed på mindst 3 måneder ved køb, medmindre andet er angivet
  • Bemærk! Åbent køb gælder ikke ved fødevarer, dette produkt kan derfor ikke returneres

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv