Spread the love - Find Valentinsgaver her

We have
just the thing

Puslespil

Sjove puslespil for mere sjov i hverdagen!

Maksimer din hjernegymnastik ved at lægge puslespil! Ingen anden supergadget reducerer skærmtid og stress som vores anderledes og sjove puslespil, samtidig med at logik og kreativitet stimuleres! Mærk, hvordan dit fokus og dit problemløsningsgeni bare vokser, efterhånden som puslespillet skrider frem. Snart er det kun et spørgsmål om tid, før du har bygget din egen hjemmelavede partikelaccelerator i køkkenet!

Halvdelen af glæden ved at lægge puslespil er også at vælge den perfekte model: oldschool 100-brikkers eller at skifte til en sværere variant i form af en labyrint? Vi har puslespil til både voksne og børn. Billige puslespil og prale-puslespil. Som den ultimative pralekonstruktion anbefales vores 3D-puslespil, som bagefter får en central plads på hylden med nips. Fuldstændig uovertruffen, når du gerne vil brillere lidt ekstra med din kunnen. 

Hvis du eller en du kender elsker hjernegymnastik, vil I helt sikkert synes om vores sider fyldt med tricks og gåder og kreativt legetøj.

 

Puslespil med 1000 brikker er den ultimative udfordring

Hvad varer længere end din yndlingsis, en god film eller et hedt øjeblik i sengen - et puslespil med 1000 brikker! Puslespiltrenden vokser så det brager, og flere og flere opdager tiltrækningen ved denne hobby, som både sænker blodtrykket og samtidig gør verden smukkere. 

1000-brikkers puslespil er en allround-gadget af glæde, som giver langvarig fornøjelse både alene og i selskab. Men også den ultimative hold-bøtte-udfordring for pralende kollegaer og andre anstrengende typer, som altid synes, de er bedst til alt. For alle ved vel, at sort bælte i store og svære puslespil er lig med høj IQ og fremtidig Nobelpris? For begyndere, der lige er startet på deres puslespilskarriere, har vi også nemme, enklere puslespil. Sexede, smarte og udfordrende med mindst lige så høj pralefaktor som de større. Ja, selvfølgelig limer vi puslespillet på, hver gang vi gerne vil være lidt skarpere end alle andre. 

Endnu flere smarte gadgets til store og små genier findes mellem vores kreative gaver!

Sorter og filtrer

44 produkter

44 produkter

Labyrintbold
129,-
Himitsu-Bako
595,-
IQ-box
Udsolgt
69,-
Viser 44 af 44
Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

Fragt
1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv