Vil du have småkager?
Gaveidéer til farsdag
Coolstuff logo med solbriller, regnbue og bold hele vejen rundt

25 vanvittigt sjove lege for voksne og unge

At holde op med at lege er at holde op med at leve. Selvom voksne ikke leger rollespil, som børnene gør (eller ja, ikke alle voksne i hvert fald), så giver vi os stadig i allerhøjeste grad i kast med leg. Når det er jul eller midsommer, insisterer vi altid på at lege, og når vi møder en, vi kender i butikken, lader vi som om, vi ikke ser personen. Føler du, at det er tid til at bogstavelig talt at gøre mere ud af legen? Fortsæt med at læse!

Vores spil

Sjove lege for voksne indendørs

Lad os starte indendørs med lidt roligere lege! Mange af dem kan selvfølgelig lige så godt leges på terrassen eller udepladsen, når det er varmt udenfor. Byd på et skvæt kaffe fra et af vores flotte krus og kopper, and let the game begin!

1. Gæt introen

Spil introen til en sang og lad deltagerne gætte, hvilken artist og sang det er. Der gives et point for hvert rigtigt svar, både for artist og sang. Hvordan svarene skal gives, bestemmer I selv – deltagerne kan enten råbe deres navn eller rejse sig, når de kender svaret. Vælger I førstnævnte, skal I dog sørge for, at den mest lydfølsomme nabo er bortrejst.

2. Galenpande

Alle deltagere starter med at skrive navnet på en kendt person og derefter tape sedlen fast i panden på personen til højre. Så er det tid til at finde ud af, hvem man selv er ved at stille ja og nej spørgsmål til resten af flokken. Gå holdet rundt, og lad alle stille ét spørgsmål ad gangen! Den, der først gætter rigtigt, vinder.

Brætspil

Se alt
EXIT: Puzzle Escape Room Games
Friends Monopoly
Friends Monopoly
279,-
Quick Way To Chess Spil

3. Trekamp med enkle, men unikke spil

Start flere finurlige lege for voksne ved bordet! Vil du undgå forberedelserne - og samtidig slippe for at rejse dig fra bordet - er det perfekt at satse på en sjov trekamp med quizzer, kortspil og kortlege fra Coolstuff.

4. To løgne og en sandhed

Mangler du nogle sjove "lær-at-kende"-lege for voksne? Lad alle deltagere skrive en sandhed og to løgne om sig selv. Gå derefter holdet rundt og gæt på hinandens påstande! Spillet vil med garanti føre til grin og sjove diskussioner.

to personer, der spiller Harry Potter Trivia-quizzen

Vildere lege for voksne udendørs

Når solen er begyndt at varme haven op, anbefaler vi kraftigt, at du tager legen udendørs i stedet! Så er det muligt at satse på lidt vildere lege, der kræver mere plads – her får du seks eksempler på sjove lege til både fest og hverdag.

5. Trekamp med udendørsspil

Trekamp er nøglen til latterkramper! I hvert fald hvis du vælger at inddrage spil og legetilbehør fra Coolstuffs udvalg af udendørslegetøj. Her finder du masser af sjove spil, men også et enormt udendørs-yatzy og fodboldkroket. Du kan også finde et færdigt legesæt med klassiske trekampudfordringer!

6. Vandleg

Coolstuff byder på masser af sjovt vandlegetøj, der kan gøre haven til et episk vandland for både store og små - her kan du klikke på oppustelige dyr, der sprøjter vand, kølige vandrutsjebaner og komplette vandlande.

7. Mölkky

Coolstuff tilbyder galaksens bedste og sjoveste spil! Det finske blokspil Mölkky har tolv nummererede kegler, som du skal forsøge at ramme. Når det lykkes dig at slå en ned, får du det samme antal point, som det der står på keglen. Hvis du slår mere end én ned, får du samme point som antallet af kegler, du har slået ned. Den, der først når præcis 50 point, er vinder!

 Fire personer, der leger Mölkky udendørs

8. Klæd toiletrullen af

Giv hver deltager en toiletrulle. Når startsignalet lyder, skal hver deltager få alt papiret af rullen så hurtigt som muligt. Når man er færdig, råber man netop det – gennem rullen, selvfølgelig.

9. Limbo

Denne klassiske leg kræver en lang pind og to menneskelige holdere eller en færdiglavet limboopsætning fra Coolstuff. Deltagernes opgave er at gå under stangen ved at læne sig tilbage, og selvfølgelig uden at røre ved den. Ved hver runde sænkes stangen lidt. Hvis du rører ved stangen eller lægger hænderne på jorden, er du ude!

10. Pas på væggen

Her får én person ad gangen bind for øjnene og placeres cirka fem meter fra en væg med hænderne bag ryggen. Personen skal så bakke så langt som muligt uden at røre ved væggen! Den, der kommer tættest på uden at røre væggen, vinder.

Leg & Spil

Se alt
Dad Jokes Kortspil
Figurballoner 100-pak
Don't Break The Bottle
Money Maze Pengelabyrint

Sjove festlege for voksne

Mangler du legeinspiration til næste fest? Her har vi samlet vores bedste tips om festlege med alkohol involveret! Glem ikke at klikke på tilbehør til alkoholen og selvfølgelig festpynt og festdekorationer fra Coolstuff. Vi tilbyder også masser af tilbehør til drinks og baren samt andre festartikler og tilbehør til festen!

11. Tippende tipsrunde

Arranger en runde tips derhjemme med spørgsmål som "hvem vinder trekampen?" eller "hvem bliver mest fuld under beer pong?". Lad gæsterne gætte, hvad der skal ske, og giv en flot præmie til vinderen sidst på aftenen!

12.  Beer Pong

Et udødelig selskabsspil, der næppe behøver yderligere forklaring. Du kan selvfølgelig finde et komplet sæt hos Coolstuff mellem alle vores andre sjove partyspil til festen!

13. Prosecco Pong

Samme ting, men til festgruppenn, der foretrækker bobler!

ølglas som skåle

14. Pegelegen

Hvem har størst sandsynlighed for at falde i søvn? Ikke tager bad på en uge? Stalker nogen? For hvert udsagn skal alle deltagere pege på en anden deltager, og den, der får peget flest fingre mod sig, skal drikke.

15. Drunk or a kid?

Gå holdet rundt og lad hver deltager fortælle om en skør begivenhed, enten fra da man var lille, eller når man har været fuld. Så skal resten af festgruppen gætte! Alle rigtige svar tildeles et point (hvis man ønsker at konkurrere).

16. Stå i den rigtige rækkefølge

Festlege for voksne med opgaver er altid et højdepunkt! Denne leg er perfekt til større fester, hvor ikke alle kender hinanden så godt. Hvert hold har brug for mindst fem deltagere, og deres opgave er at stå i den rigtige rækkefølge efter de anvisninger, du læser op - fx den længste til den korteste, den ældste til den yngste.

Drink & Bartilbehør

Se alt
Cool-Well Kølebrønd
Cool-Well Kølebrønd
499,-
Made in Denmark
Fizzics Draftpour Ølhane
Wine Butler Vinglasholder
Vinglasholder til Badeværelset

17. Dette vidste I ikke om mig

Her skal hver gæst skrive et hemmeligt og sjovt faktum om sig selv på et stykke papir. Noterne læses herefter højt, og det er op til alle gæster at gætte, hvem sedlen handler om. Enhver, der gætter forkert, skal drikke!

18. Trekamp med syge spil

Hvis man nogensinde skal spille et Boob Battle- eller Cock Fighting- duelspil, er det til festen! Klik på de sygeste spil fra vores udvalg af spøg- og skæmtartikler og grin din røv i laser til forfesten.

19. Charader i to omgange

Charader går aldrig galt! For at gøre det ekstra sjovt kan I køre to omgange – start med almindelige charader og saml så sedlerne igen til næste runde. Nu må I kun lave lyde og ansigtsudtryk for at beskrive, hvad der står på sedlen! Da I allerede ved, hvad der står på alle sedlerne, er det ret nemt at gætte, men frem for alt utrolig sjovt at se på og lytte til.

Softybag lænestol

20. Hviskeleg

Mange lege, som du kunne lide som barn, vil du formodentlig elske til festen som voksen! Efter et par drinks vil hviskelegen resultere i rigtigt syge sætninger og adskillige latterangreb.

21. Temalegen

Beslut dig for forskellige temaer såsom bilmærker, madretter eller make-up produkter. Gå holdet rundt og lad alle festdeltagere hver nævne en genstand, der passer ind i kategorien. For langsomt? Tid til at drikke.

22. Musikquiz med Google Translate

Del gæsterne op i hold og udnævn en spilleder til at håndtere Google Translate. Kopier en engelsk sangtekst og oversæt den til svensk (eller omvendt), og spil teksten højt for alle. Holdet, der gætter rigtigt først, får point!

Højtalere & Headset

Se alt
Soveheadset - SleepPhones
Airpod-etui Filmkarakterer
10
Rock On Hovedtelefonholder
Flydende højttaler - Bestway MusicWave
10

23. Spørg Pandora

Har du set Paradise Hotel? Så ved du præcis, hvad der gælder her! Lad alle festgæster skrive skæve, syge og spændende spørgsmål til hinanden helt anonymt. Saml sedlerne i en æske. Træk sedlerne op en ad gangen og nyd den lidt mærkelige, men stadig sygt sjove stemning, der opstår, når spørgsmålene skal besvares.

24. Opgaver hele aftenen

Giv hver gæst en lille seddel, når de træder ind ad døren til festen. På sedlen står der en sjov opgave, som personen skal klare i løbet af aftenen – måske med en god drink som belønning. Vær ikke bange for at skrive pinlige og skæve opgaver ned!

25. Har du et alibi?

Her skal alle deltagere nedskrive så mærkelige spørgsmål ned som muligt på forskellige sedler. Når et udsagn så læses op, skal alle deltagere give en bortforklaring inden for fem sekunder – men man må kun give et svar på to ord, der starter med initialerne i ens navn! Til spørgsmålet "hvorfor inviterede du mig ikke til din puddeludstilling?" kan Hans Hansen for eksempel svare: "Bedst sådan.” Enhver, der ikke reagerer inden for fem sekunder, skal drikke!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag