Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!
Påske tema

Påskelege: 10 tips til lege for hele familien

Påske, hva? Det er jo fedt! Årets mest farvestrålende og legefulde højtid er lige rundt om hjørnet. En lang weekend fyldt med æg, kyllinger, slik, påskepynt, mad & drikke. Og ikke at forglemme; tid sammen med familie og venner. Hvilket kan være både rart, sjovt, hyggeligt og alt det der. Men også stressende. Stressende at omgås med mennesker så tæt på i længere tid. Lige præcis derfor kan det være en god idé at finde på sjove påskelege, som kan aktivere og underholde alle påskefestens deltagere. Her kommer 10 tips til lege og aktiviteter til årets påskefejring!

Glad fyr med påskeharer
Påskeslik, påskepynt og andre sjove påsketing!

Påskeleger for hele familien!

1. Æggestafet

Æggestafet er en sjov holdkonkurrence, som passer perfekt til påske, også kendt som æggets helt egen højtid. Deltagerne deles ind i to hold, som danner hver sin række. Derefter får hver deltager en ske. Den, som står først for i hver række får et æg, som lægges i dennes ske. Når startsignalet går, gælder det om at flytte ægget mellem samtlige deltageres skeer. Det hold, som hurtigst har flyttet ægget mellem alle deltagere på holdet, har vundet. Taber man ægget, skal man begynde forfra. Hvis konkurrencen skal være æg-stra spændende, så lad være med at koge æggene, og vær klar på æggekaos!  

2. Æggejagt

Ingen påske uden en klassisk ægjagt! Gem påskeæg på nøje udvalgte steder, ude i haven eller indenfor. Så er det bare om at sætte alle æggesøgere i gang med eftersøgningen!

3. Banke æg 

Denne leg kan med fordel foregå udendørs. Alle deltagere får et æg (vi anbefaler hårdkogte æg), og stiller sig to og to over for hinanden. På givent signal skal man banke ægget mod sin modstanders æg. Går dit æg i stykker, så er du ude af konkurrencen. Vinderen af duellen går videre og skal møde en anden deltager, hvis æg også har overlevet den første kamp. Når der kun er én deltager tilbage med ét helt æg, kan vinderen kåres.

  Påskeæg

  Se alt  

  4. Tipsrunde med påsketema

  Det bliver ofte lidt for meget af det gode i påsken. Al påskemad og påskesjov kan gøre en lidt for mæt og lidt for træt. Er der så noget bedre end at få gæsterne ud på en påskefyldt gåtur med indlagt quiz? Opdel gæsterne i hold eller lad hver deltager konkurrere for sig selv. Lad alle spørgsmål have forbindelse til påske og derfor fejrer vi påske.

  5. Æggebowling

  Oppskrift på den perfekte ægge-bowling: hårdkogte æg, tomme plastikflasker og personer som elsker bowling. Plastikflaskene fungerer som kegler og æggene som bowlingkugler. Du får 1 point for hver flaske du vælter. Vinneren er den som har flest point når tiden er gået. En morsom påskeleg som passer både indendørs og udendørs.

  6. Udklædning 

  Her er befolkningen  virkelig delt. Enten elsker du at klæde dig ud, eller også så hader du det. Det er sjovt uanset hvad, at have et kostume med påsketema på under selve påskemiddagen. Lok med en fin præmie til den med det bedste kostume og største engagement. 

  7. Kast slik i påskeæg 

  Kast med lidt… Slik! Her gælder det om at have tungen lige i munden. Alle deltagere skal have hvert sit tomme påskeæg - du ved, sådan et klassisk i pap eller metal. Påskeæggene skal åbnes og markeres med deltagerens navn og derefter lægges på gulvet/jorden med indersiden opad. Når de halve æg er placeret rundt omkring, og deltagerne står på deres pladser, så at det tid til at dele slik ud. Små indpakkede påskeæg, eller andet slik med papir, som f.eks. kikschokolade eller plopp er at foretrække. Når startsignalet går, gælder det om kaste og forsøge at ramme sine egne æggehalvdele med slik. Man har vundet alt det slik, som ligger i ens egne halvdele, når alt slik er kastet. 

  påske og forår

  8. Påskequiz 

  Quiz er altid en god idé, og den ultimative leg ved påskebordet. Forbered en quiz, der indeholder en god blanding af spørgsmål om påsken. 

  9. Påskeagtig 3-kamp  

  En 3-kamp med forskellige konkurrencer med påsketema.

  Jonglér med æg. Du bestemmer selv, om det skal være rigtige æg eller påskeæg.

  Hale på påskeharen/næb på kyllingen. Her gælder samme oplæg som sæt halen på grisen. Hav en tegning, som forestiller en påskehare eller påskekylling, og lad alle deltagerne sætte halen/næbbet på, hvor de gætter på, den/det skal sidde. Deltagerne skal have bind for øjnene. Den, der kommer tættest på den rigtige placering, vinder.

  Ordgåder med påsketema.

  10. Pakkeleg med påskeæg

  Du ved, pakkelegen? Ja, den som ofte bliver spillet selve juleaften eller i juletiden. Netop den. Men byt juleindpakningen ud med et påskeæg. Alle køber en gave for et bestemt beløb og lægger den i et påskeæg. Når påskefesten er i fuld gang, og stemningen er i top, er det tid til at spille. Slå med en terning, 1 eller 6 = tag et æg. Når alle påskeæg er taget, skal deltagerne åbne deres æg for at se indholdet. I runde to spilles der på tid, så er det bare om at komme i gang igen. Det er nu det kan blive rigtigt ophedet! Spil hurtigt og udse dig, hvad du gerne vil vinde. Held og lykke! 

  Påskegaver

  Se alt  

  Vil du have flere tips til lege?

  Det var vores 10 tips til lege og aktiviteter til årets påskeweekend. Vi håber, at du finder en eller flere lege, som du vil prøve - vi udlover grinegaranti på samtlige lege. Her finder du yderligere 25 tips til sjove lege, som kan bruges når som helst på året. 

  Mere påskeinspiration!

  du kan opnå fri fragt
  Fri fragt ved køb over 499,-

  1-2 dages leveringstid!

  Gave
  One Stop Gift Shop

  Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

  90 dages retur
  90 dages returret

  Og dansk kundeservice

  film og tv

  Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

  4,7 ud af 5 stjerner
  671 anmeldelser
  Konstantin R.
  Verificeret kunde

  Godt og billigt produkt OG hurtig leverance. Bedre kan det ikke gøres. Mange af de billige netbutikker halter netop på den sidste del af det, med ekstrem langsom leverance og ofte enda mulighed for at spore pakken, hvilket man også kan med Coolstuff

  Jannie N.
  Verificeret kunde

  God service og grundet den ene pære var sprunget, kontaktede jeg dem. De svarede hurtigt og har nu modtaget nye pære. Forholdsvis hurtig forsendelse.

  gitte l.
  Verificeret kunde

  Hej Jeg synes det er meget billigere jeg vil købe nogle ting sjældent og sjovt Tak Kh Gitte

  Blomstertorv Ö.
  Verificeret kunde

  Professional webshop hurtig levering. Handlet flere gange og fortsætter selvfølgelig.

  Annette H.
  Verificeret kunde

  Spændende ting der kan købes til gode priser 👍 hurtig levering 👍

  Rikke S.
  Verificeret kunde

  Det var nemt at bestille, og dagen efter modtog jeg min hanataba.

  Trine G.
  Verificeret kunde

  I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

  Benny K.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering. Og varen er fuldt ud som forventet fin.

  Per P.
  Verificeret kunde

  lyn hurtigt levering og nem at bestille via nettet,

  Britt L.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering og årets bedste julegave til nevøen

  Heidi J.
  Verificeret kunde

  Jeg har intet at klage over. Alt er gået godt 👍

  Ralf G.
  Verificeret kunde

  I gjorde det rigtig godt som i plejer at gøre.

  Gitte G.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering og fine varer i god kvalitet.

  Therese S.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering. Alt gik som det skulle. :-)

  Inga G.
  Verificeret kunde

  Let og hurtig service og bestilling :-)

  Kirsten C.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering og en fin hjemmeside

  Michael L.
  Verificeret kunde

  Nem bestilling og hurtig levering.

  Dan L.
  Verificeret kunde

  Ganske fin og hurtig service 👍👍

  Martin B.
  Verificeret kunde

  Godt produkt og hurtig levering

  Trine W.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering, pakker intakte

  Stand with Ukraine Hashtag

  Din indkøbskurv

  😊

  Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv