Vil du have småkager?
Afslutningsgaverne som varmer lærernes og pædagogenes hjerter!

Lav årets bedste sommerfest – sådan gør du!

Sommeren er tiden, vi alle længes efter og husker tilbage på med længsel. For sommer betyder ikke kun sol, svømning og is. Sommer betyder venner, fest, grin og dans langt ud på de små timer til en midsommerfest, der aldrig ender. Tænk efter, hvor sjovt er det at arrangere en fest om vinteren? Nej, lige netop. Det er ikke nær så sjovt som at lave et brag af en fest om sommeren. Kan du mærke, hvordan det virkelig suger i festtarmen, og begynder armen ligesom at fistpumpe af sig selv? Hører du Cotton Eye Joe ringe i hovedet? Du ved, at tiden er inde nu. Det er tid til at lave sommerens allerbedste fest, og vi hjælper dig med at gøre den vellykket!

1. Partypynte som aldrig før

Nå, hvor skal vi så begynde? Et sted kan være godt. Et hvilket som helst sted er godt nok. Uanset om du vælger at holde festen på stranden, i sommerhuset, i haven eller i byens gårdhave, er vores stærkeste råd at være udendørs. Det er sommer, man SKAL være udendørs. Og nej, det kommer ikke til at regne. Sæt et telt op eller spænd en presenning op og pynt skidtet fra både træer, buske og eventuelle midlertidige tage. Du skal bruge festpynt og festdekorationer til formålet. Og! Man kan ikke have for meget pynt, så fyld på.

Pynt

Se alt
Twinkly Line Appstyret LED-strip
Champagne Cooler
Champagne Cooler
179,-
Ubehagelige Balloner 10-pack - Spralla
LED-udendørsbelysning - Vooni

2. Start tidligt og bryd isen med det samme

At lade startskuddet til festen gå ret tidligt er som regel en fed idé. Så har man tid til at tage en fordrink i solen og mingle med alle i fred og ro. Måske kender nogle af gæsterne ikke hinanden og holder derfor lav profil? Måske bliver søsterens nye kæreste præsenteret for resten af familien for første gang? En virkelig anderledes festfikser råder bod på både grupperinger og generte deltagere ved at starte festlighederne med spil og konkurrencer. Anskaf sjove partyspil til festen og festivalting, del gæsterne op i forskellige hold (disse har du selvfølgelig forberedt før) og se hvordan det hele smelter sammen, mens latteren runger over kvarteret.

Særlige tips:

Giv alle gæster en seddel med en opgave, som de skal udføre en eller flere gange i løbet af dagen og aftenen. Men de må ikke fortælle andre om deres opgave. Et eksempel på en opgave kunne være at tage mad fra andres tallerkener eller i tide og utide stå frem og udbringe en skål for at hylde træernes grønne frodighed. Det vil ikke kun skabe forvirring, men også latter. Senere kan du bede gæsterne om at gætte, hvad de forskellige personer havde til opgave i løbet af aftenen. Den, der har gjort det bedst, skal belønnes med en præmie.

Seks glade mennesker på en campingstol til 6 personer

3. Sørg for, at der er mad

Måske holder I sammenskudsgilde eller I byder på maden. Uanset hvad, er det ikke en rigtig god sommerfest, medmindre duften af grill ligger som en tåge over festdeltagerne. At lave mad sammen med gæsterne og vennerne er oftest et hyggeligt indslag under festen, efter at legene er slut. Tænk på, at hvis I er mange, kan det være en god idé at have mere end én grill, så ingen står der alene og forladt, mens resten af gæsterne har sat sig til bords og synger snapseviser. Med flere grill følger der behov for mere grilltilbehør, så I slipper for at slås om diverse grillting.

4. En bar er altid en god idé!

At have en bar med en sjov drinkliste er en god idé til en fest. Placer en teatertosse bag baren, og lad fantasien få frit løb. Lad op med masser af bartilbehør og skab følelsen af fest ved at hæve lydstyrken på jeres højttalere, så gæsterne skal råbe deres bestilling. Du ved, hvordan det føles, når man er på natklub et hvilket som helst sted, og du ser bartenderens læber bevæge sig, men du hører ikke ord, du svarer, og bartenderen, som sikkert har en overnaturlig hørelse, fatter hvad du siger, og bikser hurtigt en lækkert drink sammen til dig. Gør brølet lidt sjovere end "EN GT TAK" og omdøb dine drinks til ting som "En på skrinet", "Et kys" eller "Svinerøv". Kan du se scenariet for dig?

Bartenderen: HVAD ØNSKER DU?

Gæsten: EN PÅ SKRINET.

Bartenderen: DEN ER UDSOLGT.

Gæsten: SÅ TA’R JEG ET KYS!

Drink & Bartilbehør

Se alt
Flaskeholder i Træ
10
Isform Bjørn 2-pak
Guzzlers Vinholder
Star Wars Stormtrooper Karaffel

5. Ting, der er gode at have i baren:

Gør noget ekstra ud af baren og tag ikke bare et lidt for lavt bord. Nej, byg en bar. Det behøver ikke at være så kompliceret, men det vil helt sikkert give festen den der følelse af at være lidt mere end bare en almindelig fest. En nem måde at gøre dette på er at tage gamle EU-paller, skære dem til og lægge en stabil plade på. Så kan du også lege lidt med vinkler, der indrammer og giver en rigtig barfølelse. Sæt farvede lyskæder under pladen og draper med et enkelt stykke stof. Placer gerne baren under et træ eller tilsvarende, så du også kan hænge kulørte lamper ovenover. Men til det vigtigste: Inventaret bag baren! Ingen bar uden drinks og andre drikkevarer. Vi har tjeklisten for, hvad du skal have klar:

Tjekliste til en komplet bar:

  • Glas, selvfølgelig. Eller ja, måske engangskrus, hvis du vil undgå opvasken. Hav flere, end du tror, du har brug for, for de vil blive brugt.
  • Drinkspinde og andet pynt til at stikke ned i kruset/glasset.
  • Frugt. Frugt er både hyggeligt og professionelt at dekorere drinksene med. Især dem du freestyler frem senere på natten.
  • Tilbehør til øl kan være en god idé. Øl er normalt meget populært.
  • Vintilbehør! Ingen fest uden rødvinspletter og for at kunne få rødvinspletter skal der mindst én vinoplukker til.
  • Tilbehør til spiritus. For HVORDAN skal du ellers kunne style drinks på samlebånd?
  • Sodavand og vand – for nogle gange er det også nødvendigt
Person drikker øl med ølvest på

6. Dans hele natten

Sørg for en playliste, skru op for lyden og lad benene gå som trommestikker, mens natten går mod dag. Der er ingen bekymringer i verden, det er bare jer lige der, lige dengang og i morgen er langt væk. Grill pølser, lær at lave vejrmøller i det dugvåde græs og gå barfodede hele natten. I vil huske denne dag og aften, og I vil forsøge at slå den med både en halloweenfest og en nytårsfest. Men vi ved alle, at ingen fest vil være så fantastisk som netop jeres sommerfest. Vi slutter som Uggla ville have afsluttet: ”Skal vi tage hjem til dig eller hjem til mig?”

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag