Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!
Summer

Skal du ud på eventyr? Vi har alt, hvad du behøver til sommerens rejse!

Camping, roadtrip eller måske solferie? Uanset hvilken type rejse du skal ud på i år, så begynder det at være tid til at planlægge årets ferie. Gør ferien lidt sjovere og nemmere med rejseprodukter, der forgylder dit eventyr!

Giv din campingtur lidt ekstra krydderi

At være ét med naturen er vigtigt for mange mennesker. Måske har du brug for at komme væk fra byen og alle menneskerne. Lyt til naturens egne lyde i form af træer, der knirker, vand, der risler eller vinden, der bruser. Eller måske har du bare brug for at komme væk fra hverdagslivet og alt, hvad der hører til? Uanset årsagen til, at du har tænkt dig at tage ud og campe, så findes der produkter, der gør campingturen lidt ekstra dejlig. 

At sove under åben himmel kan i teorien lyde som en god og hyggelig idé. Men når det kommer til stykket, hvor mange er der egentlig, der værdsætter det? Tanken om at sove ude i naturen og alt, hvad der lever der, føles, i hvert fald for os, meget skræmmende. Derfor anbefaler vi at investere i en god telt til at sove i. Sammen med en fed soveunderlag og en god sovepose, er du og hele familien mere end klar til at sove trygt, behageligt og varmt.

Når det vigtigste til campingturen er på plads, så er der lidt bekvemmeligheder, der er rare at have med for at længes ud i naturen. Noget, der får det til at føles lidt ekstra luksuriøst, ja, endda rigtig behageligt. Det kan for eksempel være ret rart at kunne se ordentligt, selv når mørket er faldet på. Med en campinglampe er dette let at fixe, og I kan nu vove jer udenfor teltet, selv når det er rigtig mørkt.

At mobiltelefonen er en vigtig del af hverdagen er ingen nyhed, i mange tilfælde en alt for stor del vil vi påstå. Men det er vigtigt at have en velfungerende telefon. Hvis der skulle ske noget, og hjælp er nødvendig, er en telefon med et opladet batteri utrolig vigtig. Sørg derfor for at have en fed powerbank med på campingturen, så der altid er en fuldt opladt telefon klar til telefonsamtaler, fotografering af den smukke natur og Candy Crush-spil.

Camping

Se alt
Soveposeoverall - Outlust
Campingtoilet med Pop-op-telt - Outlust
Oppusteligt liggeunderlag - Outlust
Sovepose til To - Outlust
10
Summer

Sol og svøm i Piña Colada

Nu til en helt anden type ferie: solferien. Sol, svømning og tid til at nyde varmere breddegrader. Ikke så dårligt efter en lang, mørk og kold vinter. Sørg for at have alt, hvad du behøver for at gøre solferien så dejlig som muligt. Alt fra en godt organiseret pakket rejsetaske, der indeholder alt fra tøj, toiletartikler, badetøj, badehåndklæder og badeudstyr. Når det kommer til badeudstyr, sørg for at gøre solferien ekstra sjov med sjove ting at bruge i poolen eller havet. En badebold eller en anden oppustelig badeting er altid en sikker vinder, der også tager minimal plads i rejsetasken!

Bad & Pool

Se alt
Håndpumpe - Intex
10
Enhjørning Badedyr - Spralla
Vandhængekøje - Spralla
Flamingo Badering Baby

Roadtrip gennem landet

Et sikkert tegn på sommer er, når du pakker bilen og tager på en roadtrip. Den perfekte måde at se meget på relativt kort tid. Samtidig har du alt, hvad du kan få brug for, med dig i bilen. Det kan næppe blive nemmere eller sjovere! Hvis bilturen begynder at føles lidt for lang, spillelisten starter om for anden gang, og det føles som en evighed til næste stop på vejen? Så kan en quiz være en god tidsfordriv.

Afhængigt af om det bliver en en-dags eller flerdages roadtrip, skal der foretages en vis planlægning inden afrejse. Hvis det er det sidstnævnte, er overnatning et vigtigt element at få styr på. Der er flere forskellige veje at gå. Book indkvartering på forhånd, eller hold øje langs vejen og se, om der er nogen overnatningsmuligheder, hvor du tilfældigvis befinder dig. Virker det dyrt og unødvendigt at bruge en masse penge på netop indkvartering? Ingen fare! Vores absolut bedste tip er at sove i bilen. Find et godt sted at parkere bilen og vågn op til en fantastisk udsigt. Med en luftmadras i bilen sover du behageligt, læg puder og tæpper ud for at få det perfekte soveplads.

Summer activities

Glem ikke det vigtigste

Det bliver ikke en rigtig ferie, hvis du skal stresse frem og tilbage, overalt, hele tiden. De bedste øjeblikke er trods alt de spontane, ikke så planlagte øjeblikke. En hyggelig grillmiddag i haven derhjemme med familien eller en spilaften med vennerne kan være mindst lige så godt og mindeværdigt.

Grillaften

Se alt
Pizzasten Af Lava Fra Etna
Chili Klaus Hot Sauce No. 1
Meater Stegetermometer

Mere inspiration til sommeren!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag