Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Overrask far med en sjov gave på fars dag!
Summer

Skal du ud på eventyr? Vi har alt, hvad du behøver til sommerens rejse!

Camping, roadtrip eller måske solferie? Uanset hvilken type rejse du skal ud på i år, så begynder det at være tid til at planlægge årets ferie. Gør ferien lidt sjovere og nemmere med rejseprodukter, der forgylder dit eventyr!

Giv din campingtur lidt ekstra krydderi

At være ét med naturen er vigtigt for mange mennesker. Måske har du brug for at komme væk fra byen og alle menneskerne. Lyt til naturens egne lyde i form af træer, der knirker, vand, der risler eller vinden, der bruser. Eller måske har du bare brug for at komme væk fra hverdagslivet og alt, hvad der hører til? Uanset årsagen til, at du har tænkt dig at tage ud og campe, så findes der produkter, der gør campingturen lidt ekstra dejlig. 

At sove under åben himmel kan i teorien lyde som en god og hyggelig idé. Men når det kommer til stykket, hvor mange er der egentlig, der værdsætter det? Tanken om at sove ude i naturen og alt, hvad der lever der, føles, i hvert fald for os, meget skræmmende. Derfor anbefaler vi at investere i en god telt til at sove i. Sammen med en fed soveunderlag og en god sovepose, er du og hele familien mere end klar til at sove trygt, behageligt og varmt.

Når det vigtigste til campingturen er på plads, så er der lidt bekvemmeligheder, der er rare at have med for at længes ud i naturen. Noget, der får det til at føles lidt ekstra luksuriøst, ja, endda rigtig behageligt. Det kan for eksempel være ret rart at kunne se ordentligt, selv når mørket er faldet på. Med en campinglampe er dette let at fixe, og I kan nu vove jer udenfor teltet, selv når det er rigtig mørkt.

At mobiltelefonen er en vigtig del af hverdagen er ingen nyhed, i mange tilfælde en alt for stor del vil vi påstå. Men det er vigtigt at have en velfungerende telefon. Hvis der skulle ske noget, og hjælp er nødvendig, er en telefon med et opladet batteri utrolig vigtig. Sørg derfor for at have en fed powerbank med på campingturen, så der altid er en fuldt opladt telefon klar til telefonsamtaler, fotografering af den smukke natur og Candy Crush-spil.

Camping

Se alt  
Campingtoilet med Pop-op-telt - Outlust
Tagtelt til Bil - Outlust
Sovepose til To - Outlust
Volkswagen Campingtelt
Summer

Sol og svøm i Piña Colada

Nu til en helt anden type ferie: solferien. Sol, svømning og tid til at nyde varmere breddegrader. Ikke så dårligt efter en lang, mørk og kold vinter. Sørg for at have alt, hvad du behøver for at gøre solferien så dejlig som muligt. Alt fra en godt organiseret pakket rejsetaske, der indeholder alt fra tøj, toiletartikler, badetøj, badehåndklæder og badeudstyr. Når det kommer til badeudstyr, sørg for at gøre solferien ekstra sjov med sjove ting at bruge i poolen eller havet. En badebold eller en anden oppustelig badeting er altid en sikker vinder, der også tager minimal plads i rejsetasken!

Bad & Pool

Se alt  
Flamingo Mega Luftmadras - Intex
Splash Lounge Bademadras - Intex
Enhjørning Mega Luftmadras - Intex

Roadtrip gennem landet

Et sikkert tegn på sommer er, når du pakker bilen og tager på en roadtrip. Den perfekte måde at se meget på relativt kort tid. Samtidig har du alt, hvad du kan få brug for, med dig i bilen. Det kan næppe blive nemmere eller sjovere! Hvis bilturen begynder at føles lidt for lang, spillelisten starter om for anden gang, og det føles som en evighed til næste stop på vejen? Så kan en quiz være en god tidsfordriv.

Afhængigt af om det bliver en en-dags eller flerdages roadtrip, skal der foretages en vis planlægning inden afrejse. Hvis det er det sidstnævnte, er overnatning et vigtigt element at få styr på. Der er flere forskellige veje at gå. Book indkvartering på forhånd, eller hold øje langs vejen og se, om der er nogen overnatningsmuligheder, hvor du tilfældigvis befinder dig. Virker det dyrt og unødvendigt at bruge en masse penge på netop indkvartering? Ingen fare! Vores absolut bedste tip er at sove i bilen. Find et godt sted at parkere bilen og vågn op til en fantastisk udsigt. Med en luftmadras i bilen sover du behageligt, læg puder og tæpper ud for at få det perfekte soveplads.

Summer activities

Glem ikke det vigtigste

Det bliver ikke en rigtig ferie, hvis du skal stresse frem og tilbage, overalt, hele tiden. De bedste øjeblikke er trods alt de spontane, ikke så planlagte øjeblikke. En hyggelig grillmiddag i haven derhjemme med familien eller en spilaften med vennerne kan være mindst lige så godt og mindeværdigt.

Grillaften

Se alt  
Hamburgerpresser - KitchPro
10
BBQ Grillmåtte - KitchPro
10
Meater Stegetermometer
BBQ Golf Grillredskab
10

Mere inspiration til sommeren!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
731 anmeldelser
Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Betina G.
Verificeret kunde

Bare cool, alt var cool, varer, forsendelse og hjemmeside var alt super cool, kan kun anbefale coolshop til det du lige mangler.

Thomas L.
Verificeret kunde

Varerne blev leveret lige som forventet, med god information hele vejen fra bestilling til modtagelsen

Lisbeth E.
Verificeret kunde

Virkelig lækre produkter i en flot og tiltalende indpakning. Hurtig levering.

Mette H.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, tracking der virkede, pris var god = alt var godt.

Trine G.
Verificeret kunde

I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

Annie G.
Verificeret kunde

Coolstuff sent my order so fast I received the next day.

Birute V.
Verificeret kunde

Alt funger som det skulle være. Giver 5 stjerner herfra

Christina A.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, produktet svarer til beskrivelse

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

peder b.
Verificeret kunde

Rigtig god service og hurtig levering

Klaus V.
Verificeret kunde

Hurtig levering og værdi for pengene

Linda A.
Verificeret kunde

Hurtig levering. God kundeservice.

Mette H.
Verificeret kunde

Hurtig levering / godt pakket ind

Ann-marie C.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse skøn chokolade

Mette J.
Verificeret kunde

Sender hurtigt og godt indpakket

jose s.
Verificeret kunde

Fint service og hurtig levering

Lene N.
Verificeret kunde

Hurtig levering og gode priser

Jonna J.
Verificeret kunde

Fin service Hurtig forsendelse

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv